Servicii profesionale de hosting de la THC.ro

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Atunci cand iti alegi hosting-ul, nu e recomandat intotdeauna sa mergi pe prima optiune care-ti iese in cale. Hosting-ul este un serviciu foarte important pentru buna derulare a paginii web, la cele mai inalte performante disponibile si de ultima generatie. Astfel, la www.thc.ro vei gasi toate serviciile, instrumentele si pachetele ecesare pentru a-ti deschide o pagina web personalizata sau un magazin online, de la zero.

THC este o firma romaneasca specializata, orientata catre rezultate si catre calitate, dar si pe multumirea clientilor din toate segmentele de varsta si de activitate.

Un hosting de calitate poate spori intru totul bunul demers al unei platforme, influentand viteza de raspundere si de reactie la un click, lucru ce poate duce de altfel la cresterea sau la scaderea numarului de vizitatori si/sau potentiali clienti. Ori atunci cand vorbim de servicii profesionale de hosting, vorbim de o viteza de reactie foarte rapida, de un spatiu de stocare adecvat nevoilor, de un server aflat sub o mentenanta profesionista in permanenta, cat si de siguranta informatiilor si a materialelor.

Ce asteptari poti sa ai de la serviciile THC.ro

In primul rand trebuie sa stii ca te asteapta 4 pachete de servicii, de la varianta Bronze, pana la varianta Premium. Practic, fiecare pachet este adaptat nevoilor pe care le poate avea atat un incepator, o persoana de nivel mediu, cat si un profesionalist senior care are nevoie de un spatiu de stocare ridicat, de unul sau de mai multe domenii cu gazduire si tools-uri nelimitate. Practic, beneficiezi de libertate deplina si de fiabilitate, astfel incat sa nu intampini probleme atat la nivel functional, cat si la nivel tehnic.

De asemenea, serviciile vin cu un pret extrem de accesibil, costurile pornind de la aproximativ 1 euro si paana la aproximativ 21 de euro. Practic, vorbim de servicii extrem de accesibile si competitive care sa nu-ti induca nevoia realizarii unor compromisuri financiare. Oricine isi poate permite acum sa-si creeze propriul magazin online sau sa incerce conceptul si sa afle cum functioneaza. De altfel, THC iti ofera posibilitatea de a experimenta multumit sau primesti banii inapoi, oferta valabila pentru primele 30 de zile. Practic, daca in aceasta durata nu simti ca platforma se adapteaza cerintelor si nevoilor tale sau daca consideri ca ai nevoie de un upgrade, poti renunta la serviciile oferite si sa-ti primesti banii inapoi integral, fie sa optezi pentru un alt pachet. Ori asta este o dovada de profesionalism si seriozitate din partea firmelor care au incredere in calitatea serviciilor oferite, lucru de altfel extrem de rar pe piata, indiferent de domeniu.

De asemenea, puteti opta pentru THC.ro chiar si in cazul in care aveti deja un site la alti furnizori de care nu sunteti multumiti sau daca vreti sa incercati ceva nou. Daca in alte circumstante v-ati fi putut face griji pentru munca depusa pana in prezent, din prisma costurilor pe care le necesita migrarea de la un furnizor la altul, ei bine, la THC, mutarea informatiilor, a fisierelor media si a tuturor lucrurilor de care aveti nevoie sau pe care vi le doriti de la o pagina veche, se poate redirectiona in mod gratuit odata cu achizitia unui domeniu si a unui hosting THC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>