Costumul medical de barbati marca Doctor In Uniforma

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

sorelmihai.com - drinuniforma Iulie 7

Doctor in Uniforma ofera o gama larga de echipamente medicale care vin in intampinarea nevoilor cadrelor medicale. Uniformele medicale sunt confectionate cu atentie si grija pentru a fi aproape de dorintele celor care le poarta. Un costum medical pentru barbati este confectionat din materiale de calitate, astfel incat sa corespunda cerintelor domeniului medical.

Produse pentru nevoile specifice profesiei

In cele ce urmeaza vom prezenta cateva informatii referitoare la confectionarea costumelor medicale si despre variantele de costume care pot sa fie achizitionate:

 1. Costumul medical cu anchior

Varianta costumului medical cu anchior este una dintre cele mai populare si cerute de pe piata. Orice barbat poate purta acest tip de costum. El este simplu de imbracat si lejer. Bluza este pana la talie si are un aspect placut. Halatul tip anchior sau „in V” este accesorizat cu buzunare care servesc drept depozitare pentru obiectele necesare sferei in care se lucreaza. Un asemenea costum medical este apreciat de catre oricine.

 1. Costumul medical de barbati tip tunica

Costumul medical tip tunica este atractiv din punct de vedere vizual. El este comod si usor de purtat, putand fi ales pentru cadrele medicale masculine. Asadar, are o constructie cu un guler special care iese in evidenta prin model. Detaliile de pe suprafata halatului pun si mai mult in valoare structura costumului.

 1. Costumul medical cu imprimeuri si avantajele de a fi purtat

Pe langa variantele clasice uni, se pot cumpara si uniforme medicale cu imprimeuri diverse. Costumele medicale pot sa fie cu modele vesele si jucause. Pot de exemplu sa aiba avantajul de a fi pe placul celor mici, in sectiile de pediatrie, prin modelul atractiv al imprimeurilor. Costumele cu imprimeu daruiesc o stare de bine si de bucurie. Ele sunt perfecte pentru locurile sau momentele in care pacientii pot sa se deschida mai usor spre o buna comunicare doctor- pacient.

 1. Bonetele ca parte integranta a costumului medical

Bonetele fac parte din costumul masculin medical. Ele sunt purtate atat in zona de chirurgie, cat si in zona in care se fac simple consultatii. Asadar, pot sa fie cumparate conform modelului costumului sau in culori contrastante. De asemenea, in functie de dorinte, bonetele pot sa fie cu imprimeu. Marimea lor este universala in oferta Dr In Uniforma, avand posibilitatea de a fi ajustate cu ajutorul unui elastic sau al snurului din dotare.

 1. Importanta modului in care a fost conceput un costum medical pentru barbati

Este important designul si confectionarea oricarui costum medical masculin. Uniforma trebuie sa fie de calitate, cu material durabil si rezistent.

Oferta completa  Drinuniforma.ro poate sa fie accesata permanent pe site. Astfel se pot observa toate detaliile importante ce tin de fiecare costum medical. Modelele echipamentelor medicale sunt atractive si pot asigura o imagine impecabila in fata pacientilor. Ele sunt construite astfel incat sa fie pusa pe primul loc comoditatea. Costumele medicale pentru barbati pot sa fie purtate mult timp, avand rezistenta crescuta si o croiala apreciata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>