Proiectarea și realizarea structurilor metalice profesionale

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Atelierul de confecții metalice Analko Metal Confex SRL cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, proiectează și produce structuri metalice de orice tip. Toate structurile produse de atelierul de confecții metalice Analko sunt în conformitate cu cerințele certificării europene. A fost înființată în 1992 ca o firmă specializată în confecții metalice și producerea de structuri metalice complexe pentru construcții industriale și civile. Strategia de dezvoltare a atelierului de confecții metalice vizează creșterea eficienței prin introducerea de noi tehnologii, atragerea de personal înalt calificat și extinderea domeniului de aplicare al atelierului. În decursul anilor, a fost creată o bază de soluții de proiectare gata făcute și s-a câștigat experiență valoroasă într-o abordare rațională pentru rezolvarea multor probleme de construcție în producția de structuri metalice.

Principii de bază

Principalele principii pe care se bazează conducerea și echipa atelierului de confecții și producerea de structuri metalice, atunci când lucrează cu clienții, sunt respectul pentru client, formarea de propuneri individuale și lansarea de produse de înaltă calitate, în termene limită. Analko s-a stabilit ca un partener conștiincios și reciproc benefic, luând în serios și responsabil toate promisiunile și obligațiile. Produce și furnizează structuri metalice profesionale de tip proiect industrial, comercial și locativ. Astăzi Analko Metal Confex SRL reprezintă o echipă numeroasă de profesioniști, are o experiență bogată în producția de structuri metalice de orice complexitate, care le-a permis să câștige o reputație pozitivă pe piața produselor pentru construcții, precum și să crească volumele de producție, îmbunătățind eficiența atelierului în ansamblu în fiecare an.

Capacitatea de producție

Baza de producție este echipată cu toate echipamentele necesare pentru lucrările de confecții metalice, pentru proiectarea și producerea de structuri metalice, sudură și vopsire, ceea ce le permite să producă structuri metalice profesionale de orice complexitate și la cel mai înalt nivel de calitate. Mai mult decât atât, produce tone de structuri metalice într-un an și realizează un ciclu complet al procesului tehnologic, pentru fabricarea produselor metalice: elaborarea documentației proiectului, inspecția materialelor, achiziții, asamblare, sudură, sablare, vopsire, ambalare și marcare. În toate etapele producției, se efectuează controlul tehnic al calității produsului. Atelierul de confecții metalice Analko Metal Confex SRL este echipat cu echipamente moderne care asigură o eficiență ridicată de producție și fără defecte. Atelierul dispune de tot ceea ce este necesar, adică, mașini de tăiat cu benzi, mașini de tăiat termic CNC pentru laminarea metalelor, echipamente de forjare și presare, strunguri de găurire și tăiere cu șuruburi, echipamente de sudură, unități de vopsire, tăiere cu laser și altele. Pentru structurile metalice realizează ansamblul de control și vopsirea.

Responsabilitate și conștiinciozitate

Compartimentul de proiectare și inginerie al atelierului este reprezentat de o echipă de ingineri cu înaltă calificare, cu mulți ani de experiență în dezvoltarea proiectelor de structuri metalice. Compartimentul este dotat cu echipamente informatice moderne, grafică avansată și programe de calcul. Echipele de producție sunt formate din montatori profesioniști, sudori, vopsitori, strunjitori, electricieni, sudori electrici și cu gaz, mecanici, inspectori departament de control al calității, certificați pentru a efectua întreaga gamă de lucrări. Oriunde se lucrează cu eficiență maximă, confirmând de fapt reputația de înaltă calitate. Timpii de producție restrânși și politica de prețuri rezonabile fac posibilă proiectarea și producerea structurilor metalice de calitate, mărind capacitatea de producție și volumul de produse vândute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>