Trandafirii criogenați în orice culoare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Trandafirii criogenați în orice culoare sunt amplasați într-o cupola de sticlă. Vei primi întotdeauna comanda ta într-un ambalaj atractiv pentru a-l oferi cadou. Trandafirii criogenați sunt de o calitate absolută. Dacă îi păstrezi cu grijă, te vei bucura de ei foarte mult timp.

Un trandafir criogenat este un trandafir proaspăt cules și apoi conservat, pentru a te bucura de el timp de 25 de ani. Trandafirii criogenați de la okflora.ro au o frumusețe naturală unică și nu pot fi comparați cu trandafirii uscați, liofilizați sau de mătase. Pentru conservarea acestui produs este folosit un proces tehnic avansat. Rezultatul este un produs unic care se vede ca un trandafir proaspăt cules, dar care durează mult. Florăria online okflora.ro oferă trandafiri criogenați în orice culoare cu livrare gratuită 24/7 în București.

#4 - sorelmihai.com - OK Flora - iulie 2021

Frumusețe naturală timp de 25 de ani

Trandafirul criogenat își păstrează frumusețea naturală, luciul mătăsos și culoarea puternică. Și spre deosebire de trandafirii adevărați, trandafirii conservați nu necesită apă sau alte îngrijiri suplimentare. Acești trandafiri speciali sunt foarte populari printre designeri și florari. Poți vedea acest produs chiar și în decorul nunților. Produsul are mulți fani și de aceea este ales pentru a fi oferit cadou la zile de naștere, Ziua Îndrăgostiților, 8 Martie, ziua numelui, botez etc. Un trandafir criogenat este potrivit pentru orice ocazie. Este diferit de oricare alte flori sau aranjamente florale. Îi poți găsi în culoarea pastel curcubeu, lavandă, vin, roz și roz închis, gri, roz și albastru pastel, argint metalic, cupru metalic, auriu metalic, albastru metalic, verde metalic, violet, alb, roșu închis, roșu purpuriu, cireș, magenta închisă, piersică, portocaliu, verde închis, verde deschis, galben, maro închis, negru, albastru închis, șampanie, turcoaz, alb-roz, somon, roz închis-alb și multe alte combinații de culori sau nuanțe uni.

Trandafiri criogenați – Cadoul perfect

Nu este nimic mai frumos decât să aduci bucurie cuiva și să poți spune cât de mult îl prețuiești fără prea multe cuvinte. Există multe motive diferite pentru a oferi cadou trandafiri criogenați. Îți poți arăta dragostea, îți poți exprima recunoștința, poți merge la un eveniment special sau pur și simplu îl poți cumpăra pentru tine. Cine oferă un trandafir criogenat îl face pe altul fericit. Și tocmai aceasta este preocuparea florarilor de la florăria online okflora.ro. Să te facă pe tine și pe cei dragi fericiți, cu un sortiment colorat de trandafiri criogenați, care să ofere plăcere pe termen lung.

Din florăria online poți cumpăra trandafiri criogenați în cupolă de sticlă pentru fiecare ocazie, indiferent dacă este pentru cei dragi, pentru angajați, prieteni, mama, tata, frați sau surori și datorită timpului de livrare rapid, trandafirii criogenați ajung la timp. Trandafirii criogenați sunt trandafiri adevărați, tratați pentru a se menține timp de 25 de ani. Au un aspect special, rafinat, iar destinatarii se pot bucura de cadoul tău timp de mulți ani. Fiecare privire asupra cupolei de sticlă în care se află cel mai minunat trandafir, reînvie sentimentele pozitive pe care le asociază cu tine. Îți place să ai flori proaspete pe masă? Îți lipsește un accesoriu elegant pe un raft din camera de zi? Ar fi minunat să cumperi trandafiri criogenați ca elemente decorative pentru casa ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>